logo


Tmi Pet Service MT

045-6784532

tmipetservice@gmail.comlogo

 

logo Etusivu logo Tuotteet logo Hoitopalvelu logo Yhteystiedot
Kuljetukset
logo
Linkit

Näyttelyverhot kissoille

Erilaisia näyttelyverhoja Suomen näyttelyhäkin mitoilla tai myös ulkomaille sopivat. Pohja on aina 65 x 65 cm, voidaan tehdä myös muilla mitoilla, esimerkiksi Ruosissa näyttelyhäkin koko on 60 x 75 x 60 cm.

Velouri verhot

verhot

Edulliset verhot velourista. Kevyet, menee pieneen tilaan, ei rypisty. Helppo pakata näyttelykassiin ja myös ulkomaille. Sovitettavissa kaikkiin häkkimalleihin. Takaa keskeltä auki joten käy myös euronäyttelyyn. Kiinnitys satiininauhoilla. Mukaan pehmustettu pohja 65 x 65 cm ja kattopala. Värin voi valita itse ja eri osat voivat olla eri väriset. Kuvassa kuviollinen musta velouri. Pesu 40 asteessa, ei silitystä.

Hinta 25 €

Monitoimiverhot

verhot

Näyttelyverhot satiinia. Monitoimimalli sopii kaikkiin häkkeihin myös ulkomaille. Takaa keskeltä auki joten myös eurotyyliseen näyttelyyn. Kiinnitys satiininauhoilla tai verhovaijereilla. Mukaan pehmustettu pohja 65 x 65 cm ja kattopala. Värin voi valita itse ja eri osat voivat olla eri väriset. Kuvassa iloinen oranssi satiini. Pesu 40 asteessa, voidaan silittää, yleensä ei tarvis.

Hinta 40 €

Verhot vetoketjulla

verhot

Näyttelyverhot vetoketjulla. Umpipussiksi ommellut verhot jotka voidaan takaa keskeltä avata vetoketjulla eurotyylisessä näyttelyssä. Sopii Suomen näyttelyhäkkeihin 65 x 65 x 56 cm. Kissa ei pääse verhojen taakse. Kiinnitys verhovaijereilla. Mukaan pehmustettu pohja 65 x 65 cm ja kattopala. Värin voi valita itse ja eri osat voivat olla eri väriset. Kuvassa vaaleansininen satiini. Pesu 40 asteessa, voidaan silittää.

Hinta 45 €

Muut verhot

Näyttelyverhoja tilauksesta puuvillasta, organzasta, teddystä, keinokarvasta, fleecestä tai miltei mistä kankaasta hyvänsä. Malli ja kiinnitystapa valittavissa. Hinta materiaalin mukaan.

 


Pet Service
tmipetservice@gmail.com