logo


Tmi Pet Service MT
Mikko Tepponen
Paistanojantie 61
Nousiainen
040-8421586

tmipetservice@gmail.com


logo

 

Tervetuloa Pet Servicen sivuille!

 

logo Etusivu logo Tuotteet logo Hoitopalvelu

logo Yhteystiedot
Kuljetukset

logo
Linkit

 

Pet Servicen nettikauppa
Klikkaa itsesi kaupan puolelle!

logo

Tmi Pet Service Mt on pieni lemmikkialan liike Nousiaisissa. Olemme erikoistuneet raakaruokintaan ja kissan- ja koiran ruokiin. Lisänä on pienlemmikkien ruoat. Edustamamme ruokamerkit on kissojen ja koirien Acana ja Orien.

Tarjoamme kotiinkuljetuspalvelun.

Myynnissä myös laadukkaita tarvikkeita, joissa valikoima monipuolistuu asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tarjoamme pienlemmikkien kotihoitoapua. Lomamatkan ajaksi, viikonlopuna tai vaikka arkipäivänä käymme hoitamassa lemmikkisi kotonasi. Kissat, kanit, marsut, pIkkujyrsijät, linnut, matelijat tai akvaario, kaikki hoituu. Koirien ulkoilutuskin onnistuu.

Toimipaikkamme sijaitsee Nousiaisissa, Koljolassa. Varasto- ja myymälätila on omalla pihallamme, joten tuotteet ovat haettavissa sopimuksen mukaan miltei milloin vain. Mikäli tulet aukioloaikojen ulkopuolella, soitathan tai laita viestiä etukäteen että olemme varmasti paikalla.

Pet Service on Acana - ja Orien ruokien itsenäinen jälleenmyyjä. Valikoimiimme kuuluvat Kanadassa Champion Petfoods Ltd:n tehtaalla valmistettavat Acana ja Orijen koiran- ja kissanruoat. Lisätietoja Acanasta ja Orijenista löydän maahantuojan kotisivuilta SLN Import

Acana ja Orijen kilohinnat ja pakkauskoot löydät tästä linkistä

Pienemmille lemmikeille tarjoamme laadukkaat Altromin pellettiruoat. Lisätietoja näistä maahantuojan kotisivuilta Feedcon oy

Valikoimissa BARF ja raakapakasteet Mushilta.

Pet Servicen tuotesivuilta löydät myymämme tuotteet. Valikoimissamme on myös mm. villapaidat pienille koirille ja kissoille, leluja ja muuta pientä kivaa.

 


Pet Service, tmipetservice@gmail.com
Viimeksi päivitetty 10.3.2012