logo

Pissi Pois (Pis´t Vaek)- pesuaine, joka poistaa kissan pissan hajun ja desinfioi

Kun vahinko sattuu – haju vain “lähtee pois”

  Pissi Pois on desinfioiva pesuaine, joka neutralisoi bakteereja. Se on biologisesti hajoava ja vedellä laimennettavissa. Tuoksu on raikas olematta kuitenkaan liian voimakas. Pissi Pois normaalisti vähentää eläimen halua virtsata samaan kohtaan uudestaan.

Pissi Pois pesuainetta on saatavana 0,75 l ja 2,5 l tiivisteenä tai käyttövalmiina 0,75 l spraypullossa.

Käyttöalueet:
Kaikkialle minne kissa tai muu eläin on virtsannut, voidaan käyttää myös WC-pyttyyn ja –harjaan. Anna Pissi Pois -pesuaineen vaikuttaa ja imeytyä yhtä syvälle kuin virtsakin on imeytynyt. Ei tarvitse huuhdella. Ei saa käyttää suoraan eläimiin tai ihmisiin, vältettävä pesuaineen joutumista silmiin. Mikäli ainetta joutuu iholle, pese vedellä ja saippualla. Suojakäsineiden käyttö suositeltavaa. Voidaan käyttää tekstiileihin, huonekaluihin jne., mutta saattaa muodostaa kangaspintoihin laikkuja tai värin vaalenemista.

Annostus:
Esim. lattioiden pesuun; n. 1 dl Pissi Pois sekoitetaan 5 litraan vettä. Spraypullossa pesuaine on valmiiksi laimennettu n. 15%:ksi, loput on vettä

Pissi Pois ei eritä vaarallisia höyryjä eikä ole tulenarkaa.

Tuoteseloste: Hajustetta ja Biocidiä, PH arvo 7,6

Käyttöohjeita ja vihjeitä:
Voit käyttää Pissi Pois pesuainetta kaikkialle edellyttäen että käsiteltävä pinta kestää vesipesun. Mikäli tekstiilissä on kemiallisen- tai kuivapesun pesumerkintä, kokeile Pissi Pois ainetta ensin huomaamattomalle alueelle.

Mikäli alusta on imukykyinen kuten topattu huonekalu, tyyny, käsittelemätön puulattia tms., suihkuta päälle runsaasti Pissi Pois pesuainetta. On tärkeää että Pissi Pois annetaan imeytyä yhtä syvälle kuin virtsakin, desinfioiden ja raikastaen alueen.

Tuotetta voi myös lisätä huuhteluaineeksi pesukoneeseen tekstiilejä ja makuualustoja pestäessä (varovaisuutta noudattaen koska aine vaahtoutuu koneessa herkästi). Posliinia, lasia ja ruokailuvälineitä pestäessä on suositeltavaa tiskata astiat Pissi Pois pesun jälkeen

Kiinteiltä alustoilta virtsa pyyhitään pois ja Pissi Pois ainetta suihkutetaan päälle. Jo ½ minuutin kuluttua voit pyyhkiä alueen ja se tuoksuu jälleen raikkaalle!

Pissi Pois on tanskalainen pesuaine joka valmistetaan Respekt Danmarkin tehtaalla EU standardien mukaisesti. Valmistajan kotisivut: http://www.respektdanmark.dk/ . Pissi Pois tuli myyntiin Tanskan markkinoille yli 10 vuotta sitten ja ollut saatavilla Suomessa pian sen jälkeen.

Pissi Pois pesuaine on tällä hetkellä saatavilla maahatuoja Pet Servicen kautta http://petservice.fi/

Kysy lisää! tmipetservice@gmail.com tai puh 045-6784532/Heli

  piss