Pieni Sininen
GIC Piupaws Maja Plisetskaja
Sininen naaras (CRX a)
Syntynyt 28.2.2002 - 3.4.2009
Sukutaulu
Omistaja Heli Tepponen

Hänen oikea kutsumanimensä on Armi, mutta jostakin syystä tunnetaan paremmin nimellä Pieni Sininen (PS), isukki Tarmo on se Iso Sininen. Pieni Sininen jäi meille itselle Ennin ja Tarmon pentueesta. Tarmo kastroitiin tämän ainoan pentueen jälkeen ja PSjatkaa isänsä venäläistä sukua. 

PS on siro ja upea turkkinen pieni neiti. Sivulta päin katsottuna hän näyttää ihan isältään ja edestäpäin aivan äidiltään. Pienellä Sinisellä on kauniit korkeat jalat, lyhyt vartalo, hyvät pään mittasuhteet ja korkealle asettuneet korvat. Häntäpuoli voisi olla pidempi.  Luonteeltaan PS on herttainen. Hän hurisee ja kitisee ja hyörii kimpussa; mutta vain silloin kun hän itse haluaa. Kärpästen metsästämiseen hän suhtautuu yhtä suurella antaumuksella kuin isänsäkin.

Ensimmäisen näyttelynsä aikaan hänet tunnettiin vielä nimellä "Nahkapallukka", joten menestyskään ei ollut kummoinen. Mutta toisessa näyttelyssään hän sitten yllätti meidätkin ja oli BIS pentu! Pienellä sinisellä on useita VP, TP ja jopa BIS voittoja takana aikuisten luokissa.

Pieni Sininen sairastui äkisti 30.3. 2009. Hoidosta huolimatta kuoli yleistulehdukseen 3.4.2009.

ps ps

ps