Buddy
IC Kokopellirex Finnigan

Mustavalkea uros (CRX n 09)
Syntynyt 10.8.2002
Kasvattaja Alex Markus, Kanada
Sukutaulu

Buddy tuli Suomeen 7 kk ikäisenä nuorena poikana suoraan Kanadasta. Buddyn toinen omistaja Frida Marklund Ruotsista hoiti yhteydenpidon Kanadan suuntaan, joten minä vain kävin hakemassa kissan lentokentältä. Ja millainen kissa sieltä tulikaan: upea korkeajalkainen herrasmies. Buddy on väriltää miltei kokonaan valkoinen, mustaa on vähän ripsahtanut häntään ja päälaelle.

Buddy on super elegantti, hyvin raamikas kissa. Silmät ovat ihanan ilmeikkäät ja mantelin muotoiset, korvat eivät enää voisi olla isommat. Turkki on kihara joka puolelta, lyhyttä, tiivistä ja kaunista. Luonnetta ei voi kuin kehua. Buddy tulee toimeen jokaisen kanssa (jopa meidän vanha herra Nelson on tykästynyt Buddyn seuraan) ja Buddy on kerta kaikkiaan rakastettavan suloinen kissa. Buddy asusteli kevään 2004 Ruotsissa ja treffaili paikallisten rex-neitosten kanssa. Kesän 2004 Buddy viihdytti suomalaisia kissaneitosia ja on taas palannut Ruotsiin.

Suomessa Budilla on viisi pentuetta, joista neljä meidän omia ja yksi Nerikomin kissalassa (jossa oli vain yksi poikapentu). Näistä kasvatukseen on jäämässä meille itselle kolme tyttöä ja yksi pikkukolli. Yksi tyttöpentu on myyty muualle kasvatukseen.

Byddysta löytyy lisää tietoa Buddyn toisen omistajan Änglarnas kissalan sivuilta