Elisa
IP FIN*Piupaws Medway Queen

Sininen kastraatti naaras (CRX a)
Syntynyt 15.12.1999
Sukutaulu

Elisa on meidän oma kasvattimme kahden tuontikissan yhdistelmästä eli Kiti x Risto. Elisa ei pentuna näyttänyt mitenkään erityisen lupaavalta, mutta hä aloitti suorittamaan heti kuukauden ikäisenä Mikon "kesytys" kampanjaa ja kömpi aina nukkumaan Mikon tyynylle. Pakkohan sitä sitten oli pitää kotona niin söpö ja herttainen pikku Elisa. Elisan rekisterinimi Medway Queen on Riston kotiseudulla Medway joella liikennöivä siipiratas alus ja kutsumanimi on johdettu siitä näppärästi miehen loogikalla; Medway Queen -> Queen Elizabeth -> Elisa.

Elisa on päänsä mallin hän on perinyt kokonaan kanadalaiselta äidiltään, onneksi myös suuret korvat ja sopivan pienen koon. Molemmilta vanhemmilta taitaa tulla pitkät jalat ja lyhyt vartalo, joten Elisalla on kaikki mittasuhteet hyvin paikallaan. Hänellä on ihanan kiiltävä, laineikas ja silkkisen pehmeä turkki. Luonteeltaan Elisa on tyypillinen rex, eli ehtii joka paikkaan. Hän on hyvin seurallinen ihmisiä kohtaan mutta osoittaa sen ryntäilemällä edes takaisin ja siinä sivussa pudottaa astiat pöydältä, runttaa sanomalehden ja hyppää vesikuppiin. Elisa tulee kaikkien kanssa toimeen ja välillä pysähtyy syliin nukkumaan.

Elisa ei ole käynyt kovin paljoa näyttelyissä, tuloksena on vain kaksi VP:tä pentuna ja yksi CAC aikuisena. Kastraattiluokissa Elisa on käynyt IP:ksi asti.