Enni
EC FIN*Piupaws Nina Ennismore

Kilpikonnavalkoinen kastraatti naaras (CRX f 09)
Syntynyt 25.3.2000
Sukutaulu
Omistaja Heli Tepponen

Enni tunnetaan kotioloissa paremmin nimellä Little Trouble (= Pikku Ongelma). Itse asiassa hän ei ole ollenkaan hankala, vaan ainoastaan kovin osallistuvainen perheen toimintoihin. Miten me osaisimme esimerkiksi tyhjentää hiekkalaatikoita ilman työnjohtajaa ja laaduntarkkailijaa? Enni on meidän oman kasvatuksen tuotosta, vanhempina Lilu ja Risto. Enni vain jotenkin jäi meille, vaikkei ollutkaan tarkoitus...

Enni on klassinen kilpikonnavalkea ja hänellä on erittäin selkeä väritys ja hyvä kontrasti, kuten kuvistakin näkyy. Paksu ja tuuhea turkin laatu on periytynyt Risto-isältä. Samaten englantilaisiin rexeihin viittaa Ennin pään malli, profiili ei ole ihan suora mutta päälaki täysin litteä. Korvat ovat suuret ja hyvin sijoittuneet, vartalo lyhyt ja häntä sopivan pitkä. Ainoa vika Ennissä on toivottoman heikko leuka. Luonteeltaan Enni on siis perheen työtehotarkkailija. Kaikki tapahtumat ovat Ennin mielestä yhtä mielenkiintoisia ja vaativat ehdottomasti hänen osallistumistaan, esimerkiksi pesukoneesta on löytynyt jo monta Enniä. Samaten tiskirätin kulmassa yleensä roikkuu yksi Enni. Jotta hän ehtisi kaikkeen mukaan, niin Enni on aikamoinen rimpula ja rämpylä.

Enni on käynyt näyttelyissä monta kertaa. Tuloksena on useita värin parhaita ja TP:tä sekä muutama BIS ja BOX. Yhden tuomarin mielestä Ennillä on paras rexin vartalo mitä hän on nähnyt, parin muun mielestä taas täydelliset rexin korvat. Jostain kumman syystä Enni on maailman helpoin näyttelykissa: hän istuu tai seisoo arvostelupöydällä kuin tatti. Hänet voi vaikka jättää siihen yksin, Enni ei lähde mihinkään eikä ainakaan rimpuile. Ennin näyttelysaavutuksista on mainittava myös rex-erikoisnäyttelyssä saavutettu titteli mielenkiintoisin turkki!

Enni Kes-Kisin näyttelyssä kesällä 2007. Tuloksena Paras veteraani naaras! Kuvat Kapatrik