Greta

Greta

EC Piupaws Great Expectations
Mustavalkea naaras (CRX n 09)
Syntynyt 7.2.2001- kuoli joulukuu 2004
Sukutaulu

Marplen ja Oivan pentueessa oli kolme kaunista tyttöpentua ja oli todella vaikea valita mikä niistä jäisi kotiin. Gretassa vain oli "sitä jotakin"; jonka takia juuri hän jäi pitämään seuraa Piupaws kissalan väelle

Greta Gretalla oli upea mustavalkoinen väritys ja valtavan hieno turkki, aivan tiheän laineikas. Hänellä oli todella hienot korvat, mutta profiilissa olisi ollut parantamisen varaa. Kooltaan Greta oli hyvin pienikokoinen, hoikka, siro ja elegantti. Luonteeltaan Greta on leikkisä, mutta suunnattoman kiltti. Greta tuli kaikkien kanssa toimeen, vaikka mieluisin paikka tietysti oli ihmisten sylissä.

Greta jätti nuorempana näyttelyareenat siskolleen Doralle ja veljilleen Davylle ja Ollille, jotka ovat kaikki olleet erittäin menestyneitä näyttelykissoja vuosina 2001 ja 2002. Gretakin sai kaikki sertit Europpa Champion titteliä varten ja ehti saavuttaa joitakin NOM, BIV ja jopa BOX tuloksia.

Gretalla oli vain yksi pentue Iivarin kanssa. Joulukuussa 2004 Greta sai vakavan kohtutulehduksen, josta Greta ei selvinnyt. Suru on suuri ja jäimme ikuisesti kaipaamaan suloista Tötteröistämme.

"Olen avaruuksien kissa,
olen kissa ihmeellinen.
Olen unien, tähtien kissa,
tulin takaa pilvien.
Minä rakensin teille talon
jossa paljon rakastetaan.
Nyt takaisin lähden mutta palaan
uniinne toisinaan."