Igor
Valiant-Amjuzant

Ruskeatäplikäs kastraatti uros (CRX n 24)
Syntynyt 25.10.2002
Sukutaulu
Kasvattaja Natalia Ivanova, Venäjä
Omistaja: Mia Laaste

Igor on Venäjän tuliainen. Näyttelyssä oli yhdessä häkissä kaksi ruskeatäplikästä poikapentua ja niiden sinikilpikonnatabbynaamio isosisko näytillä. Päällä oli venäjänkielinen lappu, jossa kuulemma luki, että pojat ovat myynnissä. Sain apua venäjänkielen taitoiselta siperiankissa kasvattajalta ja yksi suomalainen rex kasvattaja kävi hakemassa rahat Suomen puolelta. Igorin veli oli upea näyttelytasoinen pentu, mutta Igorilla oli - persoona. Tai luonne. Tai miksikä sitä sanoisin, Igorissa vaan oli se jokin, jonka takia Igor oli pakko ottaa mukaan. Onneksi Igorilla oli kaikki tarvittavat paperit valmiina, joten sain pikkuherran samantien Suomeen. Loppujen lopuksi ihan vahingossa lähdin kotiin Viipurin näyttelystä pieni täplikäs kissaherra kainalossa.

Igor on mitä ihanimman luonteinen kissa. Vaikka hän on jo aikuinen, niin yhä Igor on rakastava ja leikkisä kissa. Igor pitää kaikista, puskee, kehrää ja kieppuu kenen sylissä vaan.

Ulkonäöltään Igor ei ole kategoriavoittaja, mutta ihan kelvollinen rex. Korvat on siellä missä pitääkin, jalkoja löytyy, profiili on hyvä, vaikka pää voisi olla vähän pidempi.

Kuvat: Kaija Rajaniemi