Luna
GIC Penmarric's Purr Puri, DM

Ruskeanaamio naaras (CRX n 33)
Syntynyt 22.6.2000
Kasvattajat Chris ja Linda Smith, Kanada
Sukutaulu

Luna on kotoisin samalta kasvattajalta kuin Kiti eli Penmarric kissalasta Kanadasta. Heli näki Lunan äidin Sabelin (yläkuvassa taka-alalla) silloin kuin kävi hakemassa Kitin ja ihastui heti. Sable on todella näyttävän näköinen naamiovalkoinen kissa ja kahden vuoden odotuksen jälkeen saimme hänen tyttärensä Suomeen. Luna oli pentueen ainoa pentu, joten valinnanvaraa ei paljoa ollut, mutta Luna on kyllä kaiken odotuksen, rahan ja vaivan arvoinen.

Luna on ruskeanaamio pikkuneiti, jolla on pitkät tikkumaiset jalat, pitkä häntä ja isot korvat. Turkki on vahva ja laineikas. Nenä on oikein komea pomppu, mutta silmät ovat kauniin vaalean siniset ja mantelin muotoiset. Luonteensa takia Lunan toinen nimi on Tänttähäärä. Hän kieppuu koko ajan mukana, köllöttää sylissä jalat ylöspäin, kehrää ja on erityisen seurallinen otus. Luna juttelee kovasti ja näyttää tietävän tarkkaan mitä haluaa ja miten se saadaan. Luna tulee loistavasti toimeen koirien kanssa, vaikkei ollut ennen Suomeen tuloa edes nähnyt yhtään.

Näyttelyissä Lunaa on kuvattu sanoilla erikoinen, näyttävä, jenkki-tyyppinen. No, sertit ovat aina tulleet GIC titteliin saakka, vaikka sen suurempaa menestystä Lunalla ei ole ollut. Lunan pennut sen sijaan ovat olleet lukuisia kertoja VP, TP, BOX ja BIS voittoja keräämässä. Kuuluisimmat Lunan lapsista taitaa olla EC WW02 Piupaws Pirkko Potter ja CH SW04 Piupaws Clarabelle.