Örkki
PR&EC Darling-Isis' Earthling

Mustavalkoinen kastraatti uros (CRX n 09)
Syntynyt 23.12.1996 - kuollut 3.3.2008
Kasvattaja Tea Tuominen
Sukutaulu
Omistaja Katja Kinnunen

Örkki on todella maskuliininen kissa vielä kastroitunakin sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Hänellä on mahtavat kollinposket ja lihaksia vaikka muille jakaa. Örkki kertoo hyvin selkeästi mitä hän haluaa ja ottaa haluamansa vaikka väkisin. Jossei herraa huomaa rapsuttaa vessanpöntöllä istuessaan, hän ottaa hellästi hampailla kiinni paljaasta takapuolesta, niin johan alkaa rapsutuksia tulla.

Jos pentuesisko Lilusta näkee jenkkiäidin vaikutuksen, Örkistä sitä ei huomaa juuri muuten kuin sukutaulusta lunttaamalla, tietysti poika on perinyt vähän äitinsä eleganssia. Hänellä on upea turkki ja täysin suora profiili, joilla on useampiakin tuomareita hurmattu. Örkki onkin näyttelyissä pärjännyt ihan mukavasti ja ollut mm. Suomen Rex-Kissayhdistyksen vuoden 1997 paras cornish rex pentu, 1998 paras cornish rex uros ja 1999 paras cornish rex siitosuros. Kastraattinakin hän on ollut kerran TP ja kahdesti VP.

Örkillä on yhteensä 25 jälkeläistä ja lapsenlapsiakin jo useampia. Öken lapsista 13 on syntynyt Ajuz kissalaan, 6 Doctrix' kissalaan, 2 Wommincat kissalaan ja 4 omaan kissalaamme Kitin kanssa.

Örkki sairasti astmaa monta vuotta. Lopulta yleiskunnon huononnuttua Örkki lopetettiin 11-vuotiaana.